Вашата кошница е празна

Еко материали

Замърсяването на околната среда е проблем, който засяга всички ни и към който никой не бива да остава безразличен. Именно поради тази причина, преди шест години, през 2009, „Роел-98” ООД става една от първите фирми в бранша, която се включва в инициативата за опазване на нашата планета като води активна зелена политика. Нашият екип поставя запазването на естествения вид на природата като един от основните фирмени приоритети. Ето защо, ние селектирахме цяла серия продукти, които спомагат за осъществяването на нашата мисия. Така ние се грижим за „зелената” съвест на своите клиенти и правим всичко възможно да опазим света, който всички споделяме.

Това е четвъртият фирмен каталог на „Роел-98” ООД, в който Ви предлагаме цяла серия от артикули изработени изцяло от екологично чисти и биологично разградими материали, които не отстъпват по качество и функционалност на стандартните артикули. Рециклираната хартия, екологично разградимия картон и био-пластмасата са само част от материалите, които са използвани при изработката на продуктите в този раздел. С издавенето на всеки нов каталог увеличаваме броя на продуктите в екологичния раздел, а чрез развиването и утвърдяването им на пазара вече шест години успяваме да ги предлагаме на все по-добри цени към своите клиенти.

За да допълним изцяло екологичната гама, Ви даваме и възможността да рециклирате Вашите тонер касети във всеки един от нашите търговски обекти – даваме Ви възможността да направите нещо малко за една голяма кауза, тъй като всяко дълго пътешествие започва с една единствена стъпка.

И разбира се, отпечатахме този каталог на безхлорно обработена рециклирана хартия с екологично чисти мастила от най-висок клас.


Защото ние мислим за бъдещето на нашите деца.


Помислете и Вие!

 

 

 

Рециклиране