Вашата кошница е празна

За фирмата

Ние от РОЕЛ-98 се занимаваме с продажба на канцеларски материали и офис консумативи от 1992 г. Създадохме фирма РОЕЛ през 1998 г. На 20ти Юни 2007 година успешно е внедрена системата за контрол на качеството – ISO 9001-2000 година, която в последствие се надгради до 9001:2008. „РОЕЛ-98” ООД разполага с три собствени търговски обекта на територията на България, два от които са в София, а един в Благоевград.

Книжарница „Роел” в София е разположена на площ от над 180 м2, от откриването си през декември 1999 година, книжарница „Роел” обслужва бързо и ефикасно своите клиенти, независимо от големината техните поръчки или специфичните им изисквания. Търговският обект разполага както със складова, така и с офисна част, а комуникативното разположение и близостта до централната градска част позволяват улесненото обслужване на големи корпоративни клиенти, представляващи държавната и общинска администрация.

Книжарница „Роел” е едно от малкото места в София, на които можете да видите изложено толкова огромно разнообразие от стока. Тук е позиционирана голяма част от продуктовата гама, която фирмата предлага. По този начин улесняваме всички фирмени клиенти като им предоставяме възможността лично да се уверят в качествените показатели на всички продукти и консумативи, представени в настоящия каталог.

Освен канцеларски материали и консумативи, наобходими за всеки офис, в книжарница „Роел” можете да намерите и пълен набор от ученически пособия с пълноцветно разнообразие, забавни детски игри, елегантни подаръци, офис техника и компютърни аксесоари. Богатият избор на стоки е допълнен от гарантирано качествени услуги – цветно и черно-бяло копиране, ламиниране и подвързване.

Екипът от търговци, работещи в офисната част на обекта, както и специализираният обслужващ персонал на книжарница „Роел” предлагат доказано качествено обслужване, съчетано с внимание към фирмените клиенти, техните необходимости, проблеми и изисквания. Специалното отношение и индивидуалният подход, които имаме към своите клиенти са една от основните причини обектът да се развива непрестанно повече от 15 години.

Още откакто отваря врати през май 2004 година, книжарница „Роел” в Благоевград се утвърждава като лидер на пазара в югозападната част на страната, като обслужва клиенти от целия регион, включително и в съседните градове. Книжарницата е разположена на площ от 90 м2 и разполага с търговска, офисна и складова част.

Комуникативното ѝ разположение в централната градска част, точно зад Американския университет, спомага за бързото и ефикасно обсужване на клиентски поръчки с различни размери и спецификации. Наличието на множество висши учебни заведения в града вдъхновява екипа с идеи за намирането на креативни и съвременни решения за модерния офис и младите хора. Книжарницата е образец в града за качесвено обслужване, голямо разнообразие от стоки и експресни доставки, което се доказва от дългогодишната работа с местната общинска администрация и държавни структури.

В книжарницата е изложена голяма част от продуктовата гама, която фирмата предлага, а екипът, който я обсужва е специализиран, за да предостави качествено изпъление на поръчките и на най-взискателните клиенти. Тук ще намерите всички необходими ученически пособия за Вашето дете, забавни детски игри, широк спектър от канцеларски материали за Вашия офис, елегантни подаръци, разнообразие от офис консумативи, офис техника и компютърни аксесоари. Обърнали сме специално внимание на стоките за деца и младежи с оглед на социалното разпределение на възрастите в града.

Също както и в другите търговски обекти на фирмата, тук можете да намерите гарантирано качествени услуги – цветно и черно-бяло копиране, ламиниране и подвързване, а от началото на 2006 година и безплатен достъп до Интернет, чрез който максимално е улеснено принтирането от всеки сайт или електронна поща.

Книжарница „Роел” в Благоевград участва редовно в организирането на детски празници и подпомага университетите на територията на града.

Екипът от търговци, които се намират в офисната част на книжарницата, могат да Ви предложат, както по телефона, така и на място необходимите Ви консумативи и материали. Всички консумативи представени в настоящият каталог могат да бъдат тествани на място и сами да се уверите в тяхните качествени показатели.

От отварянето си на 13ти Декември 2007 до сега, „Копирен и Офис Център Роел” се доказва като един от водещите центрове за печатни изделия на пазара. Съобразен със специфичните изисквания на различните клиенти, копирният център разполага с голямо разнообразие от техника, с помощта на която служителите обслужват поръчки дори и от най-нестандартен вид. Екипът на „Копирен и Офис Център Роел” посреща всички индивидуални нужди на своите клиенти относно дизайн, печатен формат, цветност, тираж и цялостна завършеност, независимо от тяхното естество или сложност на изпълнение.

В устройствата, който са на разположение на клиентите на „Копирен и Офис Център Роел”, са включени няколко високоскоростни копирни машини и принтери от водещи производители (Canon, Xerox, Konica-Minolta, HP, Kyocera-Mita), цифрова печатна машина Konica-Minolta BizHub 6500 със специално подаване на листа, което не го огъва и намачква, три цветни плотера, позволяващи печатна ширина до 1067мм (42’’), стандартен и широкоформатен ламинатор, различни машини за подвързване на документи и устойства за книговезка дейност. Наличието на оборудване с такова качество предполага възможността за изработка на всякакви видове визитки, брошури, бланки, папки, плакати, чертежи, календари, каталози, презентации и формуляри. В „Копирен и Офис Център Роел” клиентите могат да намерят и голям набор от консумативи за матрични, мастиленоструйни и лазерни принтери в съчетание с разнообразие от хартии и картони.

Освен всички предлагани услуги, в „Копирен и Офис Център Роел” Вие може да поръчате Вашите специфични формуляри, книги или други специални издания, които ще отпечатаме във високотехнологична печатница, съобразно изискванията Ви, независимо от техния тираж.

Вече стартира и новият фирмен проект, www.officeprint.bg, който е Интернет платформа за печатни услуги с иновативен подход към потребителите. Чрез платформата www.officeprint.bg можете да създадете свой дизайн на визитки, папки, брошури, пликове, формуляри, плакати, бланки и други печатни продукти; можете да ползвате вече готовите дизайни на тези продукти като само въведете Вашата информация в предоставените шаблони; можете да качите цялостно завършен продукт, който само да поръчате за печат; можете да запазвате готовите си дизайни онлайн и да ги препечатвате по всяко време. И всичко това с непрекъсната визуализация на крайния продукт, което позволява да следите всяка промяна по печатните Ви материали в реално време. С лекота можете да оформите продуктът, който желаете да бъде отпечатан, да изберете хартия, цвят, формат и разбира се довършителни работи от всякакво естество – ламиниране, подвързване с различни спирали, лепене, зашиване, сгъване и биговане. Системата автоматично изчислява цената на избраните от Вас продукти и след завършване на поръчката екипът на „Копирен и Офис Център Роел” я изготвя, опакова и доставя до Вас в рамките на един работен ден[1].[1] Този период зависи от големината на поръчката. В случай на забавяне, наш служител ще се свърже с Вас.