За нас - Копирен и Принт център Роел

Направи онлайн поръчка

„Копирен и Принт Център Роел”

От отварянето си на 13ти Декември 2007 до сега, „Копирен и Принт Център Роел” се доказва като един от водещите центрове за печатни изделия на пазара. Съобразен със специфичните изисквания на различните клиенти, копирният център разполага с голямо разнообразие от техника, с помощта на която служителите обслужват поръчки дори и от най-нестандартен вид. Екипът на „Копирен и Офис Център Роел” посреща всички индивидуални нужди на своите клиенти относно дизайн, печатен формат, цветност, тираж и цялостна завършеност, независимо от тяхното естество или сложност на изпълнение.

 

В устройствата, който са на разположение на клиентите на „Копирен и Офис Център Роел”, са включени няколко високоскоростни копирни машини и принтери от водещи производители (Canon, Xerox, Konica-Minolta, HP, Kyocera-Mita), цифрова печатна машина Konica-Minolta BizHub 6500 със специално подаване на листа, което не го огъва и намачква, три цветни плотера, позволяващи печатна ширина до 1067мм (42’’), стандартен и широкоформатен ламинатор, различни машини за подвързване на документи и устойства за книговезка дейност. Наличието на оборудване с такова качество предполага възможността за изработка на всякакви видове визитки, брошури, бланки, папки, плакати, чертежи, календари, каталози, презентации и формуляри. В „Копирен и Офис Център Роел” клиентите могат да намерят и голям набор от консумативи за матрични, мастиленоструйни и лазерни принтери в съчетание с разнообразие от хартии и картони.

 

Освен всички предлагани услуги, в „Копирен и Офис Център Роел” Вие може да поръчате Вашите специфични формуляри, книги или други специални издания, които ще отпечатаме във високотехнологична печатница, съобразно изискванията Ви, независимо от техния тираж.

 

Вече стартира и новият фирмен проект, www.officeprint.bg, който е Интернет платформа за печатни услуги с иновативен подход към потребителите. Чрез платформата www.officeprint.bg можете да създадете свой дизайн на визитки, папки, брошури, пликове, формуляри, плакати, бланки и други печатни продукти; можете да ползвате вече готовите дизайни на тези продукти като само въведете Вашата информация в предоставените шаблони; можете да качите цялостно завършен продукт, който само да поръчате за печат; можете да запазвате готовите си дизайни онлайн и да ги препечатвате по всяко време. И всичко това с непрекъсната визуализация на крайния продукт, което позволява да следите всяка промяна по печатните Ви материали в реално време. С лекота можете да оформите продуктът, който желаете да бъде отпечатан, да изберете хартия, цвят, формат и разбира се довършителни работи от всякакво естество – ламиниране, подвързване с различни спирали, лепене, зашиване, сгъване и биговане. Системата автоматично изчислява цената на избраните от Вас продукти и след завършване на поръчката екипът на „Копирен и Офис Център Роел” я изготвя, опакова и доставя до Вас в рамките на един работен ден[1].

 [1] Този период зависи от големината на поръчката. В случай на забавяне, наш служител ще се свърже с Вас.